Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Οι συμβουλές των οδοντιάτρων για λευκότερο χαμόγελο

Οι συμβουλές των οδοντιάτρων για λευκότερο χαμόγελο
Ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο τραβά τα βλέμματα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Η καλή στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε το χαμόγελό σας λευκό και σαγηνευτικό.

Οι οδοντίατροι προτείνουν διάφορες «στρατηγικές» για να αποφύγετε τις κηλίδες και να διατηρήσετε το χαμόγελό σας αστραφτερό.

- Συστηματικός καθαρισμός δοντιών
Λίγα μόνο λεπτά αρκούν για να αφαιρεθεί ο λεπτός υμένας που σχηματίζεται στα δόντια με την πάροδο του χρόνου. Ο καθαρισμός απομακρύνει προσωρινά τις κηλίδες κι έτσι η επίσκεψη στον οδοντίατρο πρέπει να γίνεται τακτικά.

- Περισσότερο νερό
Ιδιαίτερα οι λάτρεις του καφέ πρέπει να συνοδεύουν το αγαπημένο τους ρόφημα με αρκετό νερό. Ο καφές ανήκει στις τροφές που κιτρινίζουν τα δόντια κι έτσι τα σταγονίδια που κολλούν στη μεμβράνη των δοντιών μπορούν να στερήσουν τη λάμψη από το χαμόγελό σας.

- Λεύκανση
Δύο με τρεις επισκέψεις αρκούν για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το κόστος της λεύκανσης ποικίλλει ανάλογα με το γιατρό, όμως τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν έως και έξι μήνες.

- Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι περιστροφικές κινήσεις και ο ρυθμός των παλμών να καθαρίζουν αποτελεσματικότερα τα δόντια, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Σε συνδυασμό με μια οδοντόκρεμα με λευκαντικές ιδιότητες, τα δόντια γίνονται λευκότερα μέσα σε λίγες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου